Pozdrav svima, dobrodošli u moj novi post u blogmasu. Danas je 17. decembar što znači još samo 15 postova do 1. januara kada zvanično završavamo sa ovom blogmas sezonom. Zato Vam danas dajem neke blogmas postove koje čitam ove godine. Naravno ako niste pogledajte i moje prethodne blogmas postove.

Danas sa Vama delim dva blogmas posta od kojih sam ostao oduševljen. To su dva posta iz blogmasa na teritoriji Srbije. Jako su mi se dopala jer su savršeni i pomažu svojoj niši u potpunosti.

EMEMBLOG.RS

Mila Durman je najpoznatija teenage blogerka, ima svoj shop koji je objavila u novembru ove godine. Biznis blogerka je i ima savršene biznis teme. Naravno, kako da odustane od blogmasa ove godine, i ove godine ima blogmas u koji je ubacila nekoliko biznis objava. Sa Vama danas upravo delim jedan od tih biznis postova jersu SAVRŠENI i mogu Vam puno pomoći.

Ovo je blogmas post koji je izašao 4. decembra i bavi se temom ,, KAKO IZGRADITI BIZNIS ONLINE I AKO STE SAMO TINEJDZER ” a to zanima najveći deo tinejdzera ove godine. Tokom karantina u februaru je dosta tinejdzera imalo slobodnog vremena i na ideje su padale online prodavnice i svašta nešto. Ali ipak niko nije uspeo. Mila je uspela da igradi i svoj biznis i svoju online prodavnicu sa SAMO 18 GODINA. Tako da tinejdzeri – TRK na milin post ( klikom na tekst posta ili objave iznad ) i krenite sa radom na svom biznisu. Takodje, ni slučajno nemojte da posle ovog popsta samo odete, pogledajte i ostale ( stare i nove ) koji su fantastični. IMa i malo biznisa, i lifestyla čak bih Vam preporučio TRAVEL POSTOVE ( ITALIJA I UDRUŽENJE MLADIH VOLONTERA ) jer ja se uvek vraćam na te postove koliko je volonterski kamp ustvari bio zabavan.

MILICA BEAUTY

Milica Beauty je kao i po samom nazivu beauty blogerka koja ima i instagram i web blog. Nećete verovati koliko joj je web blog dobar i ako ima BESPLATNU verziju wordpressa. Uskoro ( nakon blogmasa ) Vam spremam nekoliko postova na temu dizajna sajta I AKO JE wordpress free – jer sve se može KAD SE HOĆE! Kada sam ušao na sajt jako me je zadivilo to da ima blogmas koji je REDOVAN što je jako nesigurno kod naših blogera jer im ili dosadi ili zaborave na web u potpunosti.

Kliknite na link da bi posetili njen post. U ovom postu verovali ili ne možete naći ČAK I DO 100 INSTAGRAM FILTERA. Stvarno je izvanredno koliko se potrudila da nadje i ubaci dobre filtere i još da ih ima 100. Tako da posle ovog njenog posta u blogmasu nikad neću doći u situaciju, u koju sam do sada redovno dolazio, da nemam koji filter da stavim na stori. Tako da obavezno pogledajte i njene druge postove ako Vas zanima kako imati čisto lice, najbolje kreme i slično.

To bi bilo to za ovaj post, jeste kratak jer sam Vam prikazao samo dva posta koja su na mene ostavili utisak i od jedinih blogmasa u Srbiji su. Zato Vam uskoro spremam jedan jako koristan post u vezi slika… STAY TUNED…

Danas sam vam spremio sledeći poklon ili izazov za naš zajednički blogmas advent kalendar. Da li ste spremni? Kliknite na dugme ispod i vidite koji je vaš današnji izazov ili neki mini poklončić. N mom storiju možete pogledati ako je izazov kako sam ga izveo a ako je poklončić kako ga iskoristiti. 🤗