About me

Dobar dan svima, ja sam Nikola Miljković, graphic design & lifestyle bloger.

Graphic design i lifestyle bloger na ovom portalu, koji ima 500+ redovnih čitalaca. Pored toga sam i influenser na instagram profilu @notesmilk . 

Sa blogom sam počeo da se bavim pre uskoro 2 godine ( 29. oktobra 2018 ) kao teenage bloger na instagramu. Na web sam prešao krajem 2019 uz pomoć tima iz Bloger Fest-a. Za skoro 2 godine bloga sam odradio preko 10 saradnji sa raznim profilima i brendovima. I nadam se da će se taj broj kroz godine povećati.

Neki od brendova sa kojima sam saradjivao:

Nadam se da ćemo saradjivati i u budućnosti.

Kontrast izdavastvo
EvroBook
Dzoks čarapice
Tapni.co
Uredjeni haos

Zanima te i želiš da saradjujemo?

Za saradnju mi se možete obratiti na dva načina. Prvi je da mi se obratite preko mejla ( dugme na kraju teksta ) ili porukom u dm na instagramu ( notesmilk ). Ako vas zanima kako će se održati saradnja, koliko slika, koliko storija i slično sve me možete pitati na mejl ili u dm na instagram. Nadam se da ćemo saradjivati, budite slobodni i pitajte me na mejl, uvek ću odgovoriti na mejl. Hvala.

Nikola Miljković

gaphic design & lifestyle. NotesMilk

Prihvaćene saradnje 90%

Čak 90% saradnji za koje sam ja pitao su prihvaćene i odradjene. U budućnosti će se ovaj broj povećati jer već unapred imam spremene saradnje koje jedva čekam da odradim, i ovde i na mom profilu na instagramu. Hvala svima koji su pristali na saradnju.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Šta drugi kažu o meni i mom blogu?

Pitao sam dve osobe, za koje mislim da će dati najiskrenije mišljenje o meni i mom blogu pa makar ono bilo i uvredljivo. Hvala im što su pristali da odgovore na moje pitanje ,, Šta mislite o meni i mom blogu? ,,

Mila Durman

EMEM BLOG & BRAND

Nikola je izuzetno kvalitetan bloger, sa odličnim sadržajem i fantastičnom sposobnošću da pomogne ljudima po svim pitanjima. Nikola je osoba koja uliva sigurnost i poverenje u ljude, i za sve godine koliko ga poznajem i koliko sarađujem sa njime, nisam našla boljeg kolegu od njega.

Milana Radovanović

Mom blog

U današnje vreme je teško pronaći mladu osobu koja voli da čita i bavi se dodatnim “poslom” nakon škole. Nikola je upravo osoba koja sve to postiže. Svoju ljubav prema knjigama i pisanju pokazuje preko bloga i IG profila. Svojim postupcima pokazuje koliko je vredan i predan radu. Kroz svoj sadržaj se trudi da pomogne tinejdžerima što mu dobro ide jer ima dobar sadržaj koji je primeren njima.