Pozdrav svima i dobrodošli u moj blogmas. Za danas sam vam spremio nekoliko aliexpress produkta koje možete kupiti svakome i veoma su random. Ima i malo skupljih ( ali lepših ) i onih malo jetinijih. Naravno, ima tu još nekih stvari po aliexpressu samo morate da listate i listate aliexpress. Da ne dužim krenimo na ideje.

Ovo su mali ukrasi za pored jelke. Mali plišani Deda Mrazevi i vilenjaci. Ovo je prelepo i ja već imam neke i stvarno su prelep ukras. Moj Dzeri ih ne voli baš pa ako imate mačke moraćete da stavite na višlje položaje.😂

Ovo je već veliki Deda mRaz. Ova figura je stvarno od čvrstog materijala i baš dodje kao sa slike. Moja drugarica je naručila dva za ispred vrata i stvarno su lepi. Ponavljam ako imate kućne ljubimce ovo nije poželjno kupovati ni sebi niti onome kome dajete ako ima kućne ljubimce.😂

Ovo su prelepe novogodišnje čarapice. možete ih uzeti više pa da metchujete sa drugarimia. Iskreno prelepe su kao poklon.

Ovo su zodiac ogrlice, video sam da već ima po new yorker radnjama ali da se brzo rasproda pa evo i na aliexpressu jeftinih ogrlica. Ovo je takodje jako lep poklon.

Ovo je tako smešno i tako lepo ali stvarno. Ja bih iskreno bio oduševljen kada bih ovo dobio kao poklon. Zanimljivo je i baš u novogodišnjem stilu.

Novogodišnje sijalice su takodje prelep poklon. Iskreno ja imam ovakve takodje naručene sa aliexpressa i veruj te mi na reč FANTASTIČNO RADE VEĆ 2 GODINE. Ja svake sijalice umrsim i pokvarim, ove i kada odmrsim one rade. Tako da ako vam trebaju ovakve sijalice nećete se pokajati ako kupite.

To bi bilo to, ja sam vam predložio neke. Ako vam se ni jedan nije dopao samo idite na aliexpress.com i listajte dok ne nadjete pravi poklon koji ćete naručiti da bi vam stigao tačno pred novu godinu.

Danas sam vam spremio sledeći poklon ili izazov za naš zajednički blogmas advent kalendar. Da li ste spremni? Kliknite na dugme ispod i vidite koji je vaš današnji izazov ili neki mini poklončić. N mom storiju možete pogledati ako je izazov kako sam ga izveo a ako je poklončić kako ga iskoristiti. 🤗