Pozdrav svima, dobrodošli u moj novi post. Ovaj post je ujedno i prvi post u BLOGMAS SEZONI NA MOM BLOGU. Tako je, odlučio sam da ove godine blogmas održim na blogu po prvi put, pre sam radio na instagramu ali je došao i taj dan kada sve prebacujem na blog.

Pošto polako kreću hladni zimski dani, novogodišnja atmosfera ja vam spremam 31 ( + 1 bonus ) POST SA NOVOGODIŠNJIM TEMAMA. Svakog dana će izaći jedan post, od 1. decembra sve do 1. januara 2021. godine.

Odlučio sam da na kraju svakog posta stavim neki mini izazov ili poklončić kada neko klikne na dugme da tako zajendo radimo naš blogmas advent kalendar. Ovo je originalna ideja i molim da se ne kopira jer sva AUTORSKA PRAVA imam JA na ovom advent kalendaru u blogmasu.

Danas sam vam spremio prvi poklon ili izazov za naš zajednički blogmas advent kalendar. Da li ste spremni? Kliknite na dugme ispod i vidite koji je vaš današnji izazov ili neki mini poklončić. Na mom storiju možete pogledati ako je izazov kako sam ga izveo a ako je poklončić kako ga iskoristiti. 🤗

Neću da dužim ovaj post puno, ovo je prvi post u blogmasu i od danas krećemo daily upload postova na blogu. Uživajte.🤗