Dobrodošli u moj novi post , u ovom postu ću vam ubaciti i neke slike i neke kul dekoracije koje ću ispisati korak po korak , i ako vam se neka dopadne možete je iskoristiti i ukrasiti vašu dnevnu ili spavaću sobu.

Sada ću vam staviti slike a kasnije ću ispisati neke savete za dekoraciju korak po korak.

Sada ću vam staviti slike a kasnije ću ispisati neke savete za dekoraciju korak po korak
Kako još možete izdekorisati vašu sobu ::

Kako još možete izdekorisati vašu sobu ::

Gipsana bundeva;;

Potrebno:;

Gips ( razmućen u vodi )

Hulahop ili helanka ( ne razumem se u te žensek stvari lol )

Gumice za teglu;;

Priprema:;

U hulahop staviti gips i zavezati hulahop , gumice stavljajte okolo da izgleda kao bundeva , i ostavite da se osusi. Kada se osusi odvežite hulahop i skinite gumice i temperama obojite da izgleda kao bundeva i stavite na vetrinu kao dekoraciju , možete staviti i puno i malo gipsa zavisi koliku bundevu želite.

Paukova mreža;;

Potrebno:;

One crne kese za smeće

Makaze

Selotejp

Priprema:;

Presavijte na trougao , zalepite kraj , i iseckajte kao kada pravite pahuljice samo da ne izgleda kao pahuljica nego kao mreža ( vidite dole na slici ) i kada iseckate odlepite traku rasirite i BUUMM dobili ste mrezu od pauka i možete je zalepiti ili da visi ili na zid i slično.

Presavijte na trougao , zalepite kraj , i iseckajte kao kada pravite pahuljice samo da ne izgleda kao pahuljica nego kao mreža ( vidite dole na slici ) i kada iseckate odlepite traku rasirite i BUUMM dobili ste mrezu od pauka i možete je zalepiti ...

Duhovi;;

Potrebno:;

Čaša

Jaje ili neka okrugla lopta malko veća od čaše

Lepak u pištolju ili neki drugi lepak mada lepak u pištolju je bolje jer se brzo osuši.

Priprema:;

Na čašu stavite loptu ili jaje , stvite neku salvetu ili sta god da bi posle mogli da odvojite čašu i jaje od lepka , sipajte vrući lepak preko da curi sa strana da izgleda kao duh , stavljajte više slojeva ako želite da bude belo , a možete i jedan sloj pa da sijalicu stavite ispod pa da izgledao kao da svetli , odvojite osušen lepak od jajeta i čaše i dobili ste duha.

Nadam se da vam se dopada post , vidimo se u sledećem.