Pozdrav svima! Za danas sam Vam spremio ideje za jedan novogodišnji fotošuting koji možete održati kuči, baš tu gde živite! Jako su mi se svidele neke slike sa pinteresta pa sam odlucio da ih podelim sa Vama i da Vam dam neke ideje za fotošuting tokom ove novogodišnje sezone. Ja sam svoj već održao, nažaolst ne ovakve slike ali naravno videćete u budućnosti slike na mom profilu.

JELKA

Prva ideja je kod jelke. Naravno kako da fotošuting prodje bez slike kod novogodišnje jelke u Vašoj kući ili stanu. Evo nekoliko ideja kako se slikati kod jelke i nadam se da će Vam se neka dopasti i da ćete napraviti VRH slike.

KUVANJE

Sledeća ideja je dok pravite novogodišnje kolačiće ili bilo šta za novu godinu. Samo je bitno da se obučete u zeleno/crveno i da ima mal ukrasa u pozadini i biće baš onako u novogodišnjem stilu.

SA DEČKOM/DRUGOM ILI DRUGARICOM

Ovo je slika sa dečkom i devojkom, ali možete se slikati i sa drugom ili čak sa drugaricom. Ali naravno možete sa kime god želite ili čak i sami. Slika mi se jako dopada jer je slikana iz dobrog ugla a i onako sladak su par pa mi se dopada kako je ispala.

FILM FOTKE

Ovo su slike koje slikate kako gledate film, kako držite šolje kaffe i vide se čarapice i film. Takve slikie su jako lepe i meni se previše svijdaju.

To su bile neke ideje koje su mi se dopale i koje definitivno morate da probate da uradite za fotošuting jer su savršene ideje. Ja sam neke već uslikao ali neće biti za blgo već eto za moju dušu 😂.

Danas sam vam spremio sledeći poklon ili izazov za naš zajednički blogmas advent kalendar. Da li ste spremni? Kliknite na dugme ispod i vidite koji je vaš današnji izazov ili neki mini poklončić. Na mom storiju možete pogledati ako je izazov kako sam ga izveo a ako je poklončić kako ga iskoristiti. 🤗