Zdravo svima , dobrodošli u novi post posle dugog , dugog vremena. Sve sa školom me je razvuklo na sve strane , još sada ova online škola , tačno ne znam gde se nalazim. Svakako krenimo na post.

Današnjiu post je na temu instagrama. Kako to instagram ukida lajkove? Da , ne znam koliko ste čuli ali instagram polaku ukida lajkove svim profilima. Trenutno , nekome je ukinuto nekome ne , meni na primer nije.

E sada , velika većina pita kako to ukida? E pa ovako , instagram je doneo odluku da ostavi opciju za lajkovanje ali nećemo moći da vidimo koliko neki profil ima lajkova , već će pisati sliku je lajkovao taj i taj i neće pisati ono and 1256 more , već samo dve osobe , a ta slika naprimer ima milion lajkova. Naravno , vlasnici profila će to moći da vide , ali drugi neće. Naravno , tu odluku su doneli jer pola instagrama kuka za lajkove , pa onda dolaaze i hejt komentari poput imaš malo lajkova , ružna si zato nemaš puno lajkova i slično.

Po meni je to odlična ideja , i ja sam zahvalan instagramu jer je tu odluku doneo , jer su i mene hejtovali i ceo instagram ako imamo malo lajkova. Pšto ustvari nije ni važno , važno je da li ta slika ima neku poruku , ako je u pitanju blog post , da li taj post daje neku poruku , neku korisnu informaciju , da li ću ja dobiti nešto od te slike. To je važno , a ne koliko lajkova ta slika ima , jer neko može da kupi milion lajkova , i onda će neko videti i biti u fazonu , kako on ima toliko lajkova , ja ništa ne uspevam , odustajem , i onda kada odustanu nikada neće imati poverenje u sebe , što je veoma loše. Tako da ovo što instagram uvodi sada je jedna od najboljih odluka , barem po meni.

Trenutno kao što sam rekao to ubacuju na sve profile , meni nije stiglo ni na jednom profilu , dok je mojoj drugarici stiglo na sva 4 profila. Tako da ako vama nije stiglo , možete taj update da očekujete uskoro.

I za kraj bih želeo , da u komentare ovog posta ( odma na kraju ovog teksta imate mesto za komentar ) napišete vaše misljenje o ukidanju opcije da se vide tudji lajkovi. Hvala na čitanju ovog posta , budite spremni uskoro izlaze novi postovi.