Svi znamo da je Adobe pakt u suštini jako skup, bilo to da je samo jedan program ili sa više programa svakako je skupo. Zato ti danas pokazujem POTPUNO BESPLATAN način i veoma pouzdan način za skidanje PHOTOSHOP-a 2021.

Prvo i jako BITNO je da ako imate ad blocker ili bilo koji defender ZGASITE. Jer sajt neće raditi korektno jer su svi fajlovi krekovani, ako ad blocker bude upaljenjen krek neće raditi.

GETINTOPC.COM

Prvi korak je da odeš na sajt getintopc ( klkni ovde ).

PRETRAGA

Zatim na search baru ( gore desno ) kucamo ime programa koji tražimo.

JAKO BITNA STVAR: OVO JE SAJT SAMO ZA PROGRAME, nije moguće skinuti igrice.

U search bar-u kucamo photoshop.

Tražimo ovaj fajl i kliknemo na njega.

Skrolamo dole, dok skrolate slobodno možete pogledati slike, tekst u kojima opisuju program, pokazuju slike iz programa i slično.

Kliknemo na dugme download. Nakon nekoliko sekundi bi trebalo da preuzimanje krene i da se pojavi dole.

Meni piše canceled jer sam ja već skidao ali će se tebi skidati ( jeste da će biti malo duže ali to je jer je sve to jako veliko ).

Kada se skine potrebno je samo da ekstraktuješ ( AKO TRAŽI ŠIFRUI ŠIFRA JE 123 ) na desktop ili u neki folder.

Nakon toga otvorite ekstraktovan folder i kliknete na setup. Tu kreće otvaranje adobe installera i sve što je potrebno je da izaberete gde da se preuzme program i ostaje da čekate da se preuzme.

Nakon nekoliko minuta/ sati ( zavisi od interneta i do kompjutera 9 će se program preuzeti i pojaviti tamo gde ste izabrali lokaciju. I ostaje samo da kreneš sa radom!