Koliko se samo život promeni kroz par meseci… To je neverovatno. Zato Vam danas spremam jedan post LIFE UPDATE u kom ću Vam ispričati šta se sve dešavalo tokom moje pauze što se bloga tiče. Ako Vas zanima kako sam ja proveo odmor od nekoliko meseci nastavite da čitate ovaj post.

SREDNJA ŠKOLA

Srednja škola… Srednja škola me je UBILA blago rečeno. Kako je krenulo drugo polugodište tako je sve krenulo nizbrdo. U prvom smo pola proveli skroz online, što nam je donekle prijalo jer su ocene mogle da se popravljaju i slično. Drugo polugodište je krenulo ponovo sa mešovitom nastavom, jedna nedelja smo online, druga u školi. Odjednom nam stiže dojava da dok smo online idemo na praksu za stručne predmete – što je dobra ideja jer više vežbamo i radimo ono zbog čega i jesmo u školi. Ali onda kreće sve GORE I GORE. Nastavnici ubijaju sa novim lekcijama, najavljuju ispitivanja za skoro SVAKI DAN. Dok smo online moramo na stručne predmete + na neke osnovne jer moramo da dobijemo ocene koje nemamo.

Sve jw krenulo loše jer su svi samo BOMBARDOVALI ispitivanja, a od vežbanja i predavanja tih lekcija – NIŠTA. Tako da je vreme koje sam proveo u pauzi oduzela sama škola, od koje smo blago rečeno svi POLUDELI. Kako uzspevamo i šta radimo ni sami ne znamo. Evo uskoro će kraj godine i svi se pitamo samo jedno – ,, Šta smo mi to naučili ove prve godine srednje škole? NIŠTA. ,, jer je ovaj način obrazovanja čista glupost. Tako da kada me neko bude pitao da ispričam gradivo prve godine samo ću ćutati… Nadam se da kod Vas nije takav slučaj…

Ali koliko smo išli i koliko smo radili – dobro je.

BLOG

Što se samog bloga tiče, on je bio na VELIKOJ pauzi. Maltene je skupljao prašino neko dobro vreme ( od sredine marta ). Sve to zbog škole, privantih obaveza i tako. Ali nije to bilo tako svo vreme, ja sam dugo radio na sredjivanju i ulepšavanju bloga, promenio izgled homepage-a, dodavao neke stvari, menjao izglede i slično.

Tako da blog nije bio u potpunosti po strani. Čak sam skoro uspeo i da MONETIZUJEM SVOJ BLOG. Upseo sam da se ulogujem na Google AdSense i dobijem monetizaciju na svom blogu. Sada sam zvanično odobren za reklame na svom blogu. Kao i što ste mogli da primetite po reklamama koje se pojavljuju u objavama i na nekim delovima sajta. To mi je dalo toliko motivaciju da sam odmah krenuo sa pisanjem postova unapred i spremio postove za ceo jun, jul i avgust što znači da zvanično ( po ko zna koji put 🤣 ) nastavljam sa AKTIVNIM OBJAVLJIVANJEM.

This image has an empty alt attribute; its file name is Tips-for-when-you-are-bored.jpg

Niste svesni šta sve još spremma i koliko radim na svom blogu i još nekim super update-ovima.

GRAFIČKI DIZAJN

Stigli smo i do dela koji obožavam. To je grafički dizajn. Nisam puno radio na tome i vežbao ali sam se opet dotsa poboljšao. Radio sam neke fake projekte ( ako ne znate šta su fake projekti uskoro izlazi post o tome ), radio sam thumbnail-ove za Milu Durman i slične stvari. Takodje radim na jendom projektu gde je grafički dizajn mnogo zanimljiv i veoma težak, ali se tako i ujedno uvežbavam.

Tako da sam i tokom pauze u blogovanju ipak radio projekte za graficki dizajn i vežbao iznova i iznova.

Tako je zapravo prošla moja mini pauza i to je neki mini life update što se mene tiče. Nadam se da je Vama lako u školi, da ako završavate osnovnu/srednju sve pripreme za kraj protiču dobro i da ste razvalili ovu godinu! Uživajte do petka kada dobijate novi post o grafičkom dizajnu!