Pozdrav svima, za danas sam vam spremio spisak nekih poklona za DIGITALCE. Zato ako vam voljena osoba, ili prijatelj obozava digitalne stavri a ne znate šta da mu poklonite nastavite da čitate ovaj post.

GIFT KARTICA

Gift kartice su nešto najjesdnostavnije. Dosta brendova/ aplikacija i slično ima opciju da kupite karticu ili kod i da pošpaljete nekome ko će ga iskoristiti. Lično znam da lilly u prodavnicama to radi ali ne znam da li ima i online ali znam da dosta brendova i prodavnica ima. Tako da su gift kartice jako dobar izbor.

ONLINE KURS

Ako je osoba kojo jdajete poklon jako zainteresovana u neku stvar naprimer adobe illustrator, mozda wordpress i web dizajn ili bilo šta drugo pronadjite neki naš ili strani kurs kupite i poklonite mu. Mislim da bi se jako iznenadio i da bi mu se baš baš dopalo. Ja sam prvi koji bi bio do neba zahvalan kad bi mi neko kupio neki kurs kao poklon ( drugari/ce izvolte ideju 😂 )

SUBSCRIBE / PRETPLATA

Takodje kao poklon i jedan od poklona koji najviše oduševi je SUBSCRIBE ILI PRETPLATA na neku aplikaciju ili sajt. Ima dosta aplikacija poput:

  • apple music
  • spotify
  • deezer
  • youtube
  • netflix
  • duolingo

koji imaju neku mesečnu/godišnju pretplatu. A ima i sajtova koji imaju neku pretplatu za neki proizvod ili neku alatku. U suštini ovo svima treba. Pogotovo sada netflix, spotify i slično gde imate i doživotno da kupite ( platite jednom i imate zauvek ) i poklonite nekome. Tako da su pretplate na neke aplikacije ili sajtove najoduševljavajući poklon. Tako da malo prelistajte instagram i pogledajte proofile koji prodaju tako spotify lifetime ili netflix godisnje/lifetime nadjite nekog ko je siguran i kupite. Ja svoj spotify lifetime imam i savršen o radi a uzeo sam preko stranice @spotify_rs . Pogledajte ponude i kupite nekome pretplatu koju će obožavati!

IGRICA

Trenutno ima dosta igrica koje su izbačene i svako bi želeo da je ima. Vi možete da je kupite online ( steam i slične platforme ) i da je poklonite nekom gejmeru koji je jedva čekao da ta igrica izadje i ugleda svetlost dana. Tako da bi gejmerima najlepši poklon bila ta neka igrica. Ne mora da bude nova raspitajte se malo koju voli a nema je i kupite mu/ joj – verujte mi odlepiće.

To su 4 online poklona koja možete dati vašem digitalcu. 3. poklon svi vole, pogotovo kada se ta osoba dvouma da li da uzme ili ne. Vi mu poklonite i on onda zna da li će nastaviti ili ne. Ja sam bratu kupio kao poklon spotify pretplatu i poslao mu jer nije blizu mene. Tako da sa ovim poklonima nikada nećete pogrešiti.

Danas sam vam spremio sledeći poklon ili izazov za naš zajednički blogmas advent kalendar. Da li ste spremni? Kliknite na dugme ispod i vidite koji je vaš današnji izazov ili neki mini poklončić. N mom storiju možete pogledati ako je izazov kako sam ga izveo a ako je poklončić kako ga iskoristiti. 🤗