Zdravo svima , za danas sam vam spremio post o najlepšim temama / dizajnu za vaš web blog. Da li ste spremni da promenite izgled vašeg web bloga na bolje? Jeste? Onda nastavite da čitate i odaberite temu koja vama pristaje.

Na wordpress-u sam pronašao * po meni * 5 najlepše teme za vaš web blog. Pa krenimo.

BREVITER

Ovo je prva tema. Nadam se da se vama dopada jer je meni prelepa , malko mi je žao što je ne koristim ali neću stalno da menjam teme.

VENTURE LITE

Ovo je druga tema , sasvim je solidna za vaš web blog i iskreno , prelepa je i za muški i ženski blog.

SHAPELY

Treća tema je previše simple i minimalist – taman za osobe koje ne vole da kažem načičkano i sa puno detalja.

BOGATY LITE

Četvrta mi je za osobe koje bi da budu nekako da kažem gospodski. Onako sredjeno i taman za neku gospodu.

POWER BLOG

I poslednja tema u ovom postu je takodje P R E L E P A , ovo je nekako više za ženski blog ali naravno i muški blog može da je koristi jer se previše slaže samo uz dobre slike.

To su bile teme koje su se meni dopale i koje slobodno možete koristiti ja sam ih samo predložio. Kako da skinete i uploadujete teme? Evo mini tutoriala.

Prvo idite na sajt sa temama samo kliknite ovde i ućićete na sajt. Na search bar ukucajte ime teme * IME SAM NAPISAO BOLDOVANIM SLOVIMA PRE TEKSTA O TOJ TEMI * i kada nadjete temu kliknite instal ( sve screenshot-ove imate ispod ). Kada se tema skinula kliknite activate i onda možete da idete na customize i da izmenite neke postavke kako se vama dopadne.

Ovde sam ukucao na sajtu koji sam vam gore ostavio , ali sam ja skinuo odmah preko wordpressa tako što pdete na appearance pa na themes pa na add new i onda search-ujete ovu temu i isto idete na install sve dalje imate dole.
tu gore kliknete actiate i tema vam je zvanično aktivirana na web blogu.

Nadam se da sam vam pomogao i da vam se dopadaju teme , vidimo se u sledećem postu.