Pozdrav svima i dobrodošli u moj novi blogmas post. Za danas sam vam spremio ideje kako to da zapakujete poklone za novu godinu. Ja sam skoro imao problem oko pakovanja poklona za baku koja se useljavala u novi stan i tokom listanja na pinterestu ja naletim na prelepe ideje, zato ću vam danas prikazati neke.

Svi znamo one sada dosadne ideje, ukrasni papir, mašna na vrh i gotovo. E ja sam odlučio da vam dam malo drugačije ideje, ja neke već uveliko koristim. Zato sacuvajte ove slike, još malo prelistajte pinterest i najbolje upakujte poklone.

Evo nekih ideja:

Poklon možete upakovati u papir na kojem ćete prethodno ispisati gomilu slova u wordu pa ištampati i zaokružiti for Amanda ili za Amandu. To je mi se jako dopada i sada već razmišljam da tako napravim drugaricama poklon. Takodje možete poklon staviti u kutiju i prekriti ovim krep papirom i zalepiti stikerom na kom može biti za koga je. Ima raznis ideja, čak možete i kada savezete poklon trakom ili konopcem da ubacite grančicu jelke ako imate u dvorištu ili bilo koju drugu biljku.

Takodje ima i ovakvi načini:

Najlepše je kada bi našli ovako veliku teglu kao na 4. slici. U nju ubacite sve poklone i samo zavežete oko poklopca, ukrasite papirićima i markerom napišete za koga je. Ja bih iskreno poludeo od sreće kada bih dobio tako upakovano. Zatim u ovaj kao skoro providni papir ( papir za pečenje ) kao što sam ja ukrasio poklon za Milu. A možet ei u ovaj braon papir mislium da se zove nutron ali nisam siguran. On je prelep i time sam ja upakovao baki poklon jer je papir stvarno prelep tako braon i vintage. A možete i kao kalendarom da upakujete i da zaokružite kolko godina osoba puni ili koji je to dan ( 31. decembar i slično ).

Naam se da vam se dopadaju ideje, na pinterestu još možete listati i naći savršene ideje.

Danas sam vam spremio sledeći poklon ili izazov za naš zajednički blogmas advent kalendar. Da li ste spremni? Kliknite na dugme ispod i vidite koji je vaš današnji izazov ili neki mini poklončić. N mom storiju možete pogledati ako je izazov kako sam ga izveo a ako je poklončić kako ga iskoristiti. 🤗