Xo, Xo, Xo…

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post u Nikolinom Blogmas-u! Kao što možete pročitati u naslovu, danas sam ja sa vama, Emem.

Za one koji me ne poznaju ja sam Nikolina kolegenica blogerka sa web sajta www.ememblog.rs, moje pravo ime je Mila i danas ću vam otkriti jedne od najlepših Novogodišnjih poklona za žene i devojke.

Kao što svi dobro znamo, ženama je teško udovoljiti, a odabir pravog poklona za vašu voljenu žensku osobu može biti pravi izazov. Čitava priča kod darovanja poklona ženama jeste da joj poklonite nešto što ona duži period želi da kupi ili dobije.

Danas ću vam dati neke osnovne smernice u vidu šta to devojke vole i šta bi to vaša voljena ženska osoba volela da joj kupite za Novu Godinu.

Uživajte!🥰

Brendirani poklon

Očigleno je da mnoge devojke prate najnovije kolekcije njihovih omiljenih brendova. Tako da ukoliko ste je čuli da je baš zainteresovana za neki produkt od nekog brenda ili ukoliko ste je videli da lajkuje slike tog određenog proizvoda na instagramu, onda bi mogli da razmotrite opciju kupovine tog proizvoda iz tog brenda.

Verujte mi kada vam kažem da će ovo biti pravi poklon za vašu voljenu osobu. Znam iz ličnog iskustva, kao i iz iskustva mojih dragih prijateljica.

Sećam se kada sam jedan period baš želela da kupim neki proizvod od brenda Anastasia Beverly Hills, ali nikada nisam stigla da kupim taj proizvod, jer je uvek bilo nešto što mi je bilo preče da kupim od na primer neke palete od brenda Anastasia Beverly Hills. Jednom prilikom rekla sam prijatelju da baš želim da je kupim, ali nikako ne stižem. Tada, za rođendan mi je iz Italije poslao jednu paletu od brenda Anastasia Beverly Hills, i u toj paleti su se nalazile boje koje inače najviše koristim kada se šminkam. Tako da je poklon bio pun pogodak.

Brendirani poklon može biti apsolutno bilo šta: odeća, obuća, šminka, nameštaj i sl.

 Elektronika

Ne sve, ali mnoge devojke vole elektroniku i možda bi baš za Novu Godinu želela da dobiju nešto od nje.

Svaka devojka ima drugačiji ukus i drugačiju želju o proizvodu koji im je potreban. To može biti telefon, kompjuter, tabla za crtanje, lap top i slično.

Naravno, pored ovako skupe elektronike postoje i jeftinije opcije, kao što su:

 • Sat-Telefon (3,000 dinara)
 • Slušalice
 • Manja grafička tabla
 • Tablet
 • DVD player
 • Možda neka video igrica (ukoliko je vaša voljena ženska osoba gejmerka)
 • Itd.

Razne ponude imate na sajtovima kao što su Tehnomanija i Gigatron. Tako da vam savetujem malo da istražite šta sve ima u ponudi i kada će ovog Decembra popust na proizvode biti najveći.

Karta (putovanje, spa, fitness)

Karta za putovanje van vaše države ili u državi je jedan odličan poklon za vašu voljenu osobu. Bilo da je to putovanje kratko ili malo duže, verujem da bi svakoj devojci prijalno malo odmora i promena od svakodnevnog načina života.

Ukoliko ipak niste raspoloženi za putovanje, možete uplatiti šetomesečnu ili godišnu fitness ili spa karticu, uz pomoć koje će vaša voljena ženska osoba moći da uživa u spa centru i u teretani.

Verujte mi kada vam kažem da kada bi neko meni kupio ovakav poklon, srce bi mi bilo puno!

DIY

Vašoj voljenoj ženskoj osobi možete da napravite i neki ručni rad.

Možete joj kreirati gift box sa poklonima koje ste spremili za nju, možete joj napraviti sami neki proizvod ili nešto najlepše od svega, možete joj napisati pismo.

Uz poklon nema apsolutno ništa lepše od pisma posvećenog samo njoj, gde sve će te sve vaše emocije ostaviti napisane na jednom papiru.

A što se tiče DIY poklona, imate razne tutorijale kako napraviti određeni poklon na Youtube-u, Pinterestu i Google-u.

Ostalo…

Naravno, pored ovih poklona koje sam već nabrojala možete joj kupiti i neke od svakodnevnih poklona, kao što su:

 • Knjiga
 • Stalak za šminku
 • Neseser
 • Pidžama
 • Mantil
 • Dekoracije za kuću
 • Kurs
 • Ćebe
 • Albumn sa vašim slikama
 • Ram za slike
 • Nakit
 • Masku za telefon
 • i ostale ženske „potrebštine

Hvala vam što ste čitali ovaj guest post, ja se iskreno nadam da vam se svideo. A ukoliko jeste obavezno ostavite komentar i ne zaboravite da pratite naredne objave na Nikolinom i mom blogu, obzirom da vam spremamo još guide-ova i postova koji će vam biti od velike korisiti.

Takođe, Nikola je danas gost na mome blogu i njegov post na temu „#6 BLOGMAS – Najlepši Novogodišnji pokloni za muškarce / momke – ft. Notesmilk“ možete pročitati klikom na ime posta koje je upravo napisano.

Nikola je za vas spremio neverovatne savete na temu šta kupiti muškarcima i momcima za Novu Godinu, tako da ukoliko dame čitaju ovaj post, obavezno pročitajte njegov guest post na mome web blogu. Još jednom, hvala vam na čitanju i pažnji, vidimo se nekom drugom prilikom!

Danas sam vam spremio sledeći poklon ili izazov za naš zajednički blogmas advent kalendar. Da li ste spremni? Kliknite na dugme ispod i vidite koji je vaš današnji izazov ili neki mini poklončić. N mom storiju možete pogledati ako je izazov kako sam ga izveo a ako je poklončić kako ga iskoristiti. 🤗