Pozrad svima i dorbodošli u moj 19. post u blogmasu. Danas Vam objavljujem play listu koju slusam tokom novogodišnje sezone ( decembar i malo januar ). Imaćete na dnu posta i link ka spotify listi ako koristite spotify a ako ne ubacicu screenshot-ove pesama pa ih vi ukucajte u svoje aplikacije.

🎁 CHRISTMAS HITS 🎄

Ova play lista traje 6 sati i 36 minuta. Ima tačno 100 pesama. Pesme Vam daju božićni i novogodišnji duh. Najviše volim da ih slušam dok:

  • kitim jelku
  • kitim kuću
  • poakujem novogodišnje/ božićne poklone
  • tokom 31. decembra ( proslava )
  • ili kada pišem blogmas postove

Zato ako Vam treba muzika koja će Vam probuditi novogodišnji duh ovo je prava pley lista za Vas. A evo i linka ka play listi na aplikaciji Spotify :

A evo i Spotify koda ako ovo čitate na kompjuteru a želite da je skinete na telefon samo skeniranjem koda:

To bi bilo to. hvala Vam puno na čitanju i slobodno me obavestite kada budete slušali ovu play listu da li i u Vama budi novogodišnji duh jer u meni budi i to u potpunosti.

Danas sam vam spremio sledeći poklon ili izazov za naš zajednički blogmas advent kalendar. Da li ste spremni? Kliknite na dugme ispod i vidite koji je vaš današnji izazov ili neki mini poklončić. N mom storiju možete pogledati ako je izazov kako sam ga izveo a ako je poklončić kako ga iskoristiti. 🤗