Pozdrav svima, danas Vam pomažem kako da održite novogodišnju proslavu sa malom svotom novca – POGOTOVO sada kada je ova pandemija i neće biti proslava po restoranima.

KOLIKA JE SUMA?

Pošto sam naziv posta kaže da je ovo proslava za malu svotu novca sumu novca. Od prilike ako želite da slavite sa nekim bliskim osobama ( 2/3 ) onda svako može da da po 500/600 dinara i imaćete dovoljno za sve što je potrebno za proslavu.

HRANA

Novac koji ste skupili ( računaćemo da tri osobe slave i daju po 600 dinara ) je 1800 dinara. Za hranu bi najbolje bilo da odvojite oko 900 dinara. Najveći deo za to odvojite. Pod hrana spadaju i rickalice, pice, dezert i šta god još oćete. Može i manje ako mislite da je to puno.

PIĆE

Onda za piće uzmite 600/700 od ostatka jer mislim da tu uvek ima dovoljno jer za proslavu možete d kupite po 1/2 flaše soka koji pijete. Ja i drugarice smo prsole godine uzeli po 2 flaše i dosta grickalica, nudli, dve pice itd i verujte ostale je oko 3 flaše soka i grickalica pola, jedino smo pice pojeli, zato obavezno kupujte onoliko koliko ste sigurni da cete pojesti. Ako zafali možete skoknuti do bliže radnje koja radi i dokupiti.

A POKLONI?

Naravno, ja sam gore naveden novac računao samo za proslavu ( to veče ) za poklon takodje možete izdvojiti dodatnih 500/600 eventualno 700 dinara i da kupite nešto što ta osoba voli i što joj je potrebno. Na mom blogu u prethodnim blogmas postovima imate post za najbolje online poklone i post u saradnji sa Milom Durman koja je napisala šta da kupite devojkama/ drugaricama za novu godinu. Pogledajte te postove i sigurno ćete imati ideju šta da kupite i odnesete to veče kao poklon.

Tako ćete za samo jednu proslavu potrošiti 1000/1100 dinara ( zavisi koliko odvojite za poklon ) i proslavićete je jako dobro. Dok bi za neki restoran/ kafić ili neko drugo mesto dali preko 5000 dinara i verovatno bi bili ograničeni na nekoliko časa pića što naravno za 5000 ne vredi.

Ja tako novu godinu slavim već PUNE 3 GODINE. Ove godine slavim samo sa 2/3 drugarice i onda ćemo dati verovatno još manje jer mi ni prošle godine nismo toliko pojeli ali naravno sve javljam kada se sve završi. Meni se ovaj način proslava najviše svidja jer sami dajete koliko želite i možete, dobijate ono što volite da jedete i pijete i imate toga koliko oćete ( kupite ).

To bi bilo to za ovaj post, nadam se da sam Vam pomogao jer mislim da je sada kada je pandemija ovo svima potrebno jer nema više velikih proslava i slično. Naravno, čujemd a hoteli organizuju i već rezervišu ali ne padajter na to, mislim da će se sve zatvoriti u tom periodu oko 31. decembra i posle za božić. Budite sigurni, čuvajte se i nastavite da čitate moj blogmas.

IMAM PROBLEM SA ADVENT KALENDAROM I NISTA NE MOGU DA UBACIM U OVO DUGME DOLE. ROK CE BITI REŠEN DO 21. KADA ĆU UBACITI I ZA 19. I 20. DECEMBAR. IZVINITE I HVALA VAM.🥰🙌

Danas sam vam spremio sledeći poklon ili izazov za naš zajednički blogmas advent kalendar. Da li ste spremni? Kliknite na dugme ispod i vidite koji je vaš današnji izazov ili neki mini poklončić. Na mom storiju možete pogledati ako je izazov kako sam ga izveo a ako je poklončić kako ga iskoristiti. 🤗