Da li znate da u Novom Sadu ima Selfie Fabrika, koja sadrži 12 interaktivnih soba sa mnogo dobrim dezenima i propsima i 5 zidova sa raznim tapetama. Svaka soba i svaki zid ima svoju priču, svoju temu i svoje propse. Jako mi se svidja sama ideja jer ovo imate svuda po svetu i sada je stiglo i u Novi Sad.

Pre neki dan sam posetio Selfie Fabriku u Novom Sadu i blago rečeno ODUŠEVIO SAM SE! Sat vremena u Selfie Fabrici mi je proslo dok sam rekao keks. Slikao sam se u velikom broju soba, pogotovo u music roomu koju sam jedva čekao da vidim i prvo uleteo pravac u nju. Sada ću Vam malo kroz slike predstaviti Selfie Fabriku i neke od postavki u njoj.

Selfie Fabrika u Novom Sadu ima, kao što sam na početku naveo, 12 interaktivnih soba. Svaka soba je odvojena zidovima i ima svoje postavke, tapete, dodatke i slično. Sada ću Vas sprovesti kroz sobe u kojima sam se fotografisao, dok ću Vam sobe u kojima se nisam fotografisao pretstaviti sa slikama drugih posetioca * koje mogu naći *.

Jedna jako dobra stvar, koja me je oduševila u startu, je ta da ispred svake sobe i zida ima po jedan RING LIGHT većih dimenzija ( nisam siguran ali mislim da je prečnik 32cm ) koji možete nameštati i pomerati kako Vama odgovara. Čak i ako Vam treba dva u jednojs obi osećajte se slobodno da nameštate kako Vama prija. Ovo je jako dobra stvar koju je Selfie Fabrika uradila jer ring light stvarno pomaže slikama da izgledaju realističnije i bolje. BIG THUMBS UP za ovaj postupak u Selfie Fabrici.

Krenimo od, da tako kažem, najpopularnijih soba…

MONEY ROOM

Money room, veoma popularna soba u svim fabrikama, muzejima za selfije. U ovoj sobi kao što možete videti na slici imate firžider PUN PARA, ogromne kocke sa parama, pištolj koji izbacuje pare i još još još PARA! Veoma interesantno zar ne? Najbolje fotke se prave upravo ovde. Čak ako Vam se outfit ne slaže uz rozu boju, u adobe programima, editorima možete promeniti boju sobe u boju koja je Vama potrebna.

PINK MONOHROMATIC SUPERMARKET

Sledeća soba u koju svi trče kada udju u Selfie Fabrika je upravo ova – rozi monohromatski supermarket. Ona je zapravo i namenjena za menjanje boja pozadine. Gore u prvoj galeriji slika ( na početku posta ) ste videli mene u toj sobi samo u plavoj majici i ljubičastoj pozadini. Da li Vas zapravo zanima ta slika u pravim bojama? Evo i tog poredjenja.

Ova soba je stvarno bomba, tu imate i kolica iz tržnog centra u koja možete ući i, što bi se reklo, još malo zasladiti sliku iz ove sobe. Obavezno ovu sobu iskoristite u maksimumu jer ima MNOGE mogućnosti!

RETRO MUSIC ROOM

Jedna soba koju ste na mom feedu mogli da vidite u najvećem broju jer ( nije kao da sam samo u toj sobi bio 40 minuta😫 ) obožavam muziku, gramofon i ploče – JOŠ KADA SAM VIDEO SLIKE NA NJIHOVOM PROFILU IZ OVE SOBE- i was really shocked. Definitivno najlepša soba.

SELFIE POOL

Još jedna sobica u koju sam jedva čekao da uletim – pogotovo jer ima puno loptica u tom mini bazenu i jer su SIVE ( moja omiljena boja 😍 ) kuglice pomešane sa plavim i belim. Jako mi se svidjaju fotke koje sam uslikao upravo u ovoj sobici i ovom bazenu – obavezno i ovde isfotkajte neke slike ako se zadesite u Selfie Fabrici.

BLACK AND WHITE EDITORIAL ROOM

Soba koja je bila druga po redu u kojoj sam se slikao tog dana je upravo ova. Ona je takodje jedna od omiljenih ali nažalost, sad news, ona se menja uskoro menja ( kada je ovaj post objavljen soba je već promenjena😢 ) jer će se u Selfie Fabrici uvek menjati sobe, bilo to po godišnjim dobima ili nekim sezonama ( poput halloween, new year i slično… ). Da se vratimo na temu ove sobe, prelepa je jer sam ja istu ovakvu tapetu hteo u svojoj sobi ali nisam mogao da je namestim zbog zida jer posle ne bih moroa da krečim i menjam ( a ja sam veoma poznat po tome da mi neki projekat vrlo brzo dosadi ) pa sam se odmah isfotkao u ovoj sobi.

Sada prelazimo na jedan zid na kojem sam se slikao, nakon njega Vam pretstavljam sobe i zidove u kojima se nisam slikao ali su takodje dobre. U tim sobama se nisam slikao zbog: – vremena ( dosta vremena je otišlo na music room, selife pool i b&w editorial room ), i – nisu išle uz moj feed ( personalizovane su za ženski feed ).

3 POWER QUOTES WALLS

Jako mi se svidjaju ovi citati na zidovima ( na mojim slikama se ne vide jer se nisam tolik ofokusirao da uhavtim to ) kao i kako je ram oko citata na crnom zidu neon i svetli belo i baš daje kul efekat na slikama. Svi citati su motivacioni i stvarno daju motivaciju da guraš dalje i pratiš svoje snove! Defiinitivno predobra stvar u Selfie Fabrici.

SUMMER LAZY CORNER

Ovo je summer lazy corner mesto za odmaranje i opuštanje. Lazy bag je preudoban ( da sam mogao zaspao bih na njemu 🤣 ) i pozadinska tapeta je baš lepa. Najviše mi se svideo okačen props na zidu na kome piše live, love, life. Slike su super ispale i jako mi se svidja. Obavezno odvojite nekoliko minuta da se odmorite u summer lazy corneru u Selfie Fabrici.

A sada sobe i zidovi u kojima se nisam fotkao…

THE JUNGLE

Soba the jungle u Selfie Fabrici je prelep prostor za slike, imate ljuljašku ( veoma udobnu – provereno😂 ) i džunglu u pozadini, pa ša ima bolje od toga? Na slici ćete istaći svaki tvoj izgled i outfit – pogotovo ako je to closeup fotka šminke.

FLOWER PHONE BOOTH

Najpoznatije, najpopularnije i najtrazenije mesto za slikanje – HALO GOVORNICE po naški. Govornice sa cvetnim detaljima i rozim dezenima. Da li i Vi tražite slične govornice? Pravac u Selfie Fabriku ( prva soba sa desne strane je upravo ova ) i napravite kul fotke u ovoj sobi.

PINK LOUNGE CAFE

Najviše mi je žao jer nisam stigao da se isfotkam ovde, jer dvosed i stočić u ovom caffee kutku je PRELEP. Nisam imao vremena, ali ako ova postavka opstane – definitivno se vraćam po nju ( da se slikam, ne nosim je kući😢 ). Slike u njoj su vrh, još je i ova soba monohromatska pa ćete i njoj moći menjati boje po Vašoj želji.

DOLL BOX

Ovo je još jedna od atrakcija u Selfie Fabrici, doll box, soba u kojoj izgledate kao lutka. Kofer koji je u toj sobi je pravi props za ovu sobu, dodatna odevna kombinacija na zidu je BOMBA. Ako ste ženskog pola i volite lutke – this is right place for you girl!

NEON ROOM

Neon room je soba sa neon sijalicama izmedju šarenih trouglova na zidu u raznim bojama. Prelepa soba, nije mi išla uz feed ali verujem da ako imate šarenolik feed ova soba je prava za Vas! Plus u ovoj sobi imate pod od cudnog materijala koji preslikava sve iznad njega, pa uz par fotki iz različitog ugla možete uhvatiti i sebe u podu – kul ideja zar ne? Isprobajte – nemate šta izgubiti!

MARBLE MAKEUP ROOM

Prava soba za devojke koje vole šminku i sve što zahteva ogledalo i jedan lepi marble kutak. Ova soba je tako dobro odrađena da stvarno imate osećaj kao da ste u nekom salonu ispred prelepog marble ogledala i spremate se za neku proslavu. Ovde fotke ispadaju najbolje. PS. ako reklamiraš šminku – ovde ćeš definitivno usliakti savršene promo slike.

GRAFIT WALL

Grafit wall, prelep zid sa grafitima koji se slažu uz BUKVALNO SVE odevne kombinacije. Ako ste umetnik ( kao ja ) i volite grafite ( ne baš kao ja😂 ) ovaj zid je tu za Vas. Obavezno pogledajte i isfotkajte kul slike!

BLACKBOARD

Crna tabla koja nas podseća na dane kada su krede i takva tabla bile u školama. Baš vraća sećanja, pogotovo sada kada je sve u školama belo i koriste se markeri. Na ovoj tabli su se potpisivali mnogi koji su dolazili u Selfie Fabriku kao i ja, imate nekolik okreda razlicitih boja – potpišite se dok možete jer će uskoro sve takve table ispariti…

HOLOGRAPHIC DISCO

Zid sa holografskim resicama – stvarno dobar zid. Ovde možete napraviti mnogo dobre slike, samo treba smisliti dobru pozu i kako iskoristiti resice za kul sliku. Evo nekoliko ideja: možete se umotati u nekoliko resica ili ih samo prebaciti preko sebe dok ćete nekoliko od ostalih držati u ruci takodje možete skroz stati iza njih i malo napraviti prostor gde Vam je lice da se vidi i plus će izgledati kao da izlazite kroz neka vrata sa šarenim resama.

I pitate se što niste otišli do sad u Selfie Fabriku? Pa i ja se to pitam. Trk u ulicu Vase Pelaguća Selfie Fabrika se nalazi u lokalu broj 14. Sve je blizu centra i lako je da se nadje. Sada ću Vam ostaviti sliku cena ulaznica koje možete rezervisati putem sajta www.selfiefabrika.com , kada odaberete ulaznicu, odaberete datum i vreme i samo mejl koji Vam je stigao nakon rezervacije pokažete na recepciji, platite i odmah možete iskoristiti svo vreme u Selfie Fabrici najboljem mestu za zabavu i kul fotke.

Njihov instagram možete posetiti klikom na link: https://www.instagram.com/selfiefabrika/ .

Slobodno mi šaljite Vaše fotke i snimke iz Selfie Fabrici ako Vam treba ikakva pomoć ili neki savet. Jer stvarno Seflie Fabriku trebaju posetiti SVI!

Uskoro još lifestyle postova koji su jako bitni za moj lifestyle deo bloga, budite aktivni i očekujte jako dobre postove!