Pozdrav svima i dobrodošli u moj novi blogmas post. Ja evo ne verujem da je za 3 dana nova godinai da se ovaj blogmas završava. Iskreno ova godina se nekako odužila, donela ružne stvari ali i to će nadamo se proći. Danas smo ovde zbog jednog PRAZNIČNOG IZAZOVA ( TAG-A ) koji je pokrenula Mila Durman ( klikni ovde za njen sajt ). I veliko hvala Mili koja me je tagovala za ovaj izazov ( jedna tema više za blogmas jer mi je jedna baš i falila 🤣 ) Ona je tagovala nekoliko blogera koji moraju da odrade isto što je ona započela. Tako da hajde da krenemo na PRAZNIČNI TAG IZAZOV!

PRAVILA IZAZOVA:

  1. Na početku posta se zahvalite blogeru koji Vas je tagovao i ostavite link do njegovog sajta:
  2. Odgovorite na 10 pitanja na koja ću ja sad aodgovoriti.
  3. Odgovorite na 10 pitanja koja je postavila Vaša publika na Instagramu.
  4. Dodajte nekoliko Vaših pitanja na koja moraju tagovani da odgovore i vi odgovorite na pitanja onog koji je Vas tagovao.
  5. Tagujte 6-1 blogera koji moraju da odrade izazov.
  6. I naravno pre odgovaranja se ušuškajte, i krenite na odgovaranje.

MOJI ODGOVORI

1. Kada postavljate praznične dekoracije?

Pa mi u porodici imamo neki običaj da to ne bude previše rano i previše kasno. Obično oko 19./20. decembra. Ali…. ove godine sam ja malo požurio zbog nekog mini fotošutinga i verovali ili ne okitio jelku i kuću 5. DECEMBRA. Da, da dobro ste čuli. Mislio sam da će mama da se buni ali nije, bitno je da smo prvi u kraju koji su okitili jelku i kuću.😂

2. Ko se najviše radije praznicima u Vašoj porodici?

Pa niko nije da bude kao WOOW JEEEJ PRAZNICIII ali volimo svi. Možda ja i sestra više od roditelja ali to je i ok, deca uvek više vole praznike.

3. Koje godine se odigralo omiljeno slavlje Nove godine i kako je izgledalo?

Pa sada nema baš omiljenog, ali hajde da kažemo prošle ( 2019. na 2020. godina ) jer sam tada bio sa najboljim drugaricama, sada je samo jedna ostala i sa njom slavim i ovaj doček. Ali bilo je lepo, družili smo se, jeli nudle ( UČILE SU ME DA JEDEM NUDLE SA ŠTAPIĆIMA KAO KINEZI ZNAČI ONO JE BILO URNEBESNO ). Ja sam im davao poklon, smejali se i slično. U suštini svakog dočeka bi bilo nešto ružno ali dešava se. Tako da je doček prošle godine bio omiljeni za sada.

4. Kada bi ste mogli gde bi ste proveli Vaš savršen doček i kako bi izgledao?

Proveo bih ga kod nekog od društva, mi onako najbliži, ludi, igramo društvene igre, zezamo se i slično. Meni je to neki savršen doček jer smo zajendo, pijemo, pevamo družimo se i slično. Ali kad bi moglo deff bi bilo u Parizu jer nekako mi se jako dopada grad i želeo bih da idem tamo. Ali opet BEZ DRUŠTVA NIŠTA!

5. Koje filmove obavezno gledate SVAKE zime?

Mislim da svako svake zime gleda sledeća dva filma: HARI POTER ( svi delovi ) I SAM U KUĆI ( svi delovi ). Ko ovo ne gleda svake zime pred novu godinu na tv-u može da se pozdravi samnom!🤣

6. Za koga je najteže da kupite prazničnio poklon?

Iskreno, mi ne kupujemo neke preterane poklone u porodici i nije nam to bitno. Nama je bitno da smo živi i zdravi i da smo na okupu. Ovo sada nas je malo pomerilo od sestre jer jue na faksu u Beogradu ali valjda c eimati godina kada ce i ona biti tu. Tako da je moj odgovor niko jer svako ima nešto što voli i nikad mi nije teško kupiti poklon jer su to moja porodica i prijatelji i onda znam šta kome treba.

7. Da li bi radije da kupite jedan VELIKI ili hiljadu malih poklona?

Svako bi rekao jedan veliki, to je normalno. Ali je meni nekako draže da otvaram hiljadu poklona ali da makar ima nečega što volim. A ako nema onda raidje jedna veliki koji baš dugo želim ( ne mora da bude ogroman, makar ono što želim poput telefona, kamere, laptopa i slično… ) .

8. Koji poklon ste želeli da Vam Deda Mraz donese kada ste bili mali?

Definitivno su to bile igračke, kamioni, autići, što sam ja rekao nromalni toki vokiji jer su kineski pokvareni i slično. Nikad nisam tražio ništa više i skuplje.

9. Koji je bio Vaš omiljeni praznični ukras ili igračka za koju ste bili emotivno vezani?

Igračka Deda Mraza koji ima baterije i kao hoda, idalje je imam ali je stara i teško da ide kao pre. Ali je i dalje stavljamo ispod jelke i tu je svake godine.

10. Kada bi ste mogli da budete jedan lik iz nekog prazničkog filma koji bi bili?

Definitivno KEVIIIIIIIN iz Sam u kući. Volim avanture, još kada sam sam u kući PFF nema bolje zabave.

To su bila pitanja na koje moraju da odgovore svi koji budu radili izazov. A sada pitanja na koja morate dodatno da odgovorite a postavljam ih ja….

Moja pitanja za Vas su…

  1. Koje je Vaše omiljeno piće koje pijete tokom proslave Nove godine?
  2. Da li više volite da slavite sami sa porodicom ( ili potpuno sami ) ili sa društvom/ dečkom/ devojkom?

A izazov šaljem i…

Kod Simonide – Simstriicks
Kod Milane – Milana’s sweet life
I kod Ivane – Bambolai

Tagovao sam samo troje jer ne znam puno ljudi koji imaju web blog, ali nadam se da će oni tagovati ostale prijatelje makar ih bilo dvoje.

Nadam se da ćete uživati tokom odgovaranja pitanja, i da ste uživali tokom čitanja mojih odgovora u mom blogmasu.

Danas sam vam spremio sledeći poklon ili izazov za naš zajednički blogmas advent kalendar. Da li ste spremni? Kliknite na dugme ispod i vidite koji je vaš današnji izazov ili neki mini poklončić. Na mom storiju možete pogledati ako je izazov kako sam ga izveo a ako je poklončić kako ga iskoristiti. 🤗