Pozdrav svima i dobrodošli u moj novi post u blogmasu. Kako ste danas? Pošto je već hladnije i hladn ije – ušuškajte se u svoju fotelju ili krevet i nastaviote sa čitanjem ovog pposta pa kada se ugrejete krenite sa pravljenjem vision boarda.

ŠTA JE VISION BOARD?

Vision board je tabla, ili može biti bilo koje mesto gde ćete stavljati slike, isečke iz novina, citate sve što vas motiviše i sve što želite da se ostvari. Na primer možete ubaciti sliku nekog outfita koji želite da kupite, neku sliku na kojoj je nešto što vam je cilj i slično.

ČEMU SLUŽI VISION BOARD

Vision borad služi za ostvarivanje cilja. To stoji na mestu na kom se vi najviše nalazite i koji je uvek uz vas. Najviše se vidi i stalno gledate u njega. Čim pogledate vidite aham to želim i to ću raditi i tako postepeneo radite to što želite i zato se zove vison ( vizija ) da vam da doznanja da vi to možete.

IDEJE ZA IZGLED

Potrebno je da taj vision board napravite. Ja ću vam sada ubaciti neke slike kako možete da uradite vision board. Naravno ako vam se ove ne svide možete kucati na guglu ili instagramu i imaćete razne ideje.

DA LI STE OSTVARILI SVOJ VISION BOARD OVE PROŠLE GODINE?

Ako ste imali vision board nekada da li ste ostvarili. Nije bitno ako ne ostavrite neki cilj, samo ga premestite za novu godinu koja sledi i verujte mi tako ćete se više motivisati i u najbržem roku ćete ga ostvariti. Poenta je u tome da verujete u sebe i da verujete da možete to odraditi. Ja sam svoje ciljeve stavio i bilo ih je oko 5/6 nisam hteo odmah sa gomilu. I od tih 5/6 ja sam 3 odradio i jako sam bio srećan. Ostale sam prebacio u novu godinu ( ovu 2020-u ) i ostvario sam ih godinu dana kasnije, ali je vredelo.

MOJE MIŠLJENJE NO VISION BOARDU

Meni je vision board stvarno dobra i pozitivna stvar. Kada sam saznao za to pre nekoliko godina ja sam odlučio d aprobam. Rekao sam sebi hajde što da ne. I stvarno dosta pomaže. Ti to vidiš, maštaš o tome i onda te sama misao vuče ka tome i ti radiš sve što je u tvojoj mogućnosti da to ispuniš. Meni je jedan od ciljeva ove godine bio upis u srednu ( umetničku ). Stavi osam slike iz umetničke, pripreme, crteže sve . Kad god bih video uzeo bih i crtao bih mrtvu prirodu. Vežbao sve više i više pogotovo jer je tada bio karantin i samo sam crtao i crtao. Tako je juna došao prijemni gledao sam u tablu i rekao sebi možeš ti to. Otišao odradio i upao u školu koju sam želeo. Tako da moje mišljenje za vision board je pozitivno i mislim da treba svako da ga ima. Ja sada sa vama neću deliti moj jer vision board je nešto privatno. Ali ima dosta ljudi koji su obajvili samo zarad inspiracije novima koji to žele.

Zanima me vaše mišljenje o vision boardu i da li ga koristite. Ovde u komentare možete pisati a možete i na intsagramu. Ako budete radili vision board podelite na storiju i tagujte me podeliću stori. Srećno sa vision boardom sledeće godine.

Danas sam vam spremio sledeći poklon ili izazov za naš zajednički blogmas advent kalendar. Da li ste spremni? Kliknite na dugme ispod i vidite koji je vaš današnji izazov ili neki mini poklončić. N mom storiju možete pogledati ako je izazov kako sam ga izveo a ako je poklončić kako ga iskoristiti. 🤗