Serije koje su izlazile ovih godina su jako dobro drađene. Te sam odlučio da u ovom postu sa Vama podelim serije koje OBAVEZNO MORATE da odgledate do kraja ove godine. Ako Vas zanima lista serija, nastavite da čitate i spremite kafu da odmah krenite seriju koja Vam se dopadne.

ELITE

Elite je jako zanimljiva serija u kojoj se u svakoj sezoni dešava neko ubistvo i ono se do kraja sezone reši ( vraćanjem sa flashback-ovima ) . Sazna se ko je kriv i onda se sve ideje koje ste imali sruše jer je na kraju sasvim deseta osoba. Tokom serije mi se svidja što se neprestano puštaju flashback-ovi i nikad nisi siguran da li se to dešava trenutno ili je bilo.

Jako je zanimljivo, stvari koje se dešavaju su jako zanimljivo i zbog zapleta i zbog drama i svega što se dešava u tako triler serijama. Malo više o seriji i neku moju recenziju možete pogledati u postu koji je izašao prošle godine,potrebno je da samo kliknite na post ispod.

THE VAMPIRE DIARIES

Naravno, kako lista serija bez Vampirskih Dnevnika. Ja sam mrzeo samu seriju jer su svi živi jedno vreme samo to gledali, ovaj priča o Dejmonu ovaj o Stefanu, ova voli ovog ona onog – drugarica mi se popela na glavu. I skoro meni sine ideja ajde reko da krenem da gledam da vidim sta je to zanimljivo, krenuo sam od sredine 2. sezone jer sam gledao sa drugaricom i ona mi je prepričala dokle je stigla pa smo samo nastavili i iskreno jako mi se dopala serije.

I dan danas je gledam jer još nisam završio, jer logično ko će brzo odgledati 8 sezona ( još sam čuo da se snima i 9. sezona umalo se nisam šlogirao ). Ali dobro, krenuo sam 5. i valjda ću uskoro završiti. U seriji je radnja svedena na Vampire ( dva brata ) koji su opsednuti Elenom koja je dvojnica njihove devojke iz godina dok su oni bili mladi. Jako je zanimljivo i jako su dobri zapleti i drame koje se dešavaju tako da obavezno odgledajte ovu seriju.

LA CASA DE PAPEL ( MONEY HEIST )

Takodje serija bez koje lista ne sme da bude. Nenormalno je postala popularna kako je krenuo karantin i svi su je gledali tada. Meni je drugarica još pre ( leta 2019. godine ) pričala ali samo ukratko i ja sam bio u fazonu – nah neću to gledati ništa nije zanimljivo. Mada kako je krenula frka oko toga po netu odlučio sam da krenem. AND GUESS WHAT? Svih 4. sezona koje su izašle tada sam odgledao za manje od 5 dana, ja nisam silazio sa kompjutera, samo pauze za jelo i to je to. Tako da mi se serija jako dopala, pritom sam crtao i nekoliko glumaca serije, cak Nirobi imam i uramljenu jer mi je bila omiljena glumica u toj seriji!

Obavezno odgledajte sve sezone koje su izašle jer bi uskoro trebalo da izadje i 5. sezona ujedno i poslednja, to me je jako rastužilo kada sam čuo ali šta da se radi, možda se ipak predomisle kasnije pa dodaju još sezona.

LOCKE AND KEY

Locke and key je serija koja je izašla na netflixu i to je njihova originalna serija. Jako mi se dopala i pošto ima samo 1. sezona za sad ja sam seriju odgledao za dan i jako mi se svidela, pogotovo uvrnuti kraj koji ostavlja jako dobru ideju i tera te da razmišlajš šta će se desiti u drugoj sezoni. Pre neki dan sam naišao na strip locke and key u gradskoj biblioteci i bio sam zaprepašćen. Pa sam malo guglao i saznao da je serija zapravo radjena po nekom stripu/knjizi. Tako da je sledeće što uzimam u biblioteci upravo to!

Radi se o porodici koja se seli u staru kuću gde su nekad živeli ljudi koji su skupljali ključeve. Mali dečak ( Locke ) nalazi duha zaključanog u bunaru i od tada čuje ključeve koji ga zovu da skupi sve i otvori novi svet i neke portale. Jako zanimljiva serija i baš mi se svidela, obavezno je morate pogledati.

CONTROL Z

Još jedna netflixova originalna serija. Takodje ima jedna sezona sa od prilike 10/11 epizoda koje sam odgledao za jedno veče i maltene zaspao u 7 ujutru. Takodje jako zabavna jer se radi o osobi koja expose-uje celu školu. Objavljuje i svima šalje otkrivene tajne učenika. Jedna devojka se upušta u potragu i pronalaženje te osobe koja to sve radi i pokušava da tu osobu zaustavi.

Jako zanimljiva radnja, brza dramatična i jako dobro snimljena. Ako nemate netflix ne brinite imate sve epizode sa ili bez prevoda po internetu samo je potrebno da ukucate ima serije i izaćiće Vam gomilu sajtova. Stvarno morate pogledati ovu seriju ODMAH!

To su bile serije koje MORATE da odgledate do kraja 2021. godine jer su serije stvarno vrhunske. Ako Vas interesuje više o serijama koje MORATE pogledati slobodno mi pišite na mejl ili u DM na instagramu. Uvek ću Vam dati nove ideje za serije i uvek ćete imati šta da gledate. Novi post u petak budite aktivni i čitajte postove!