Pozdrav svima i dobrodošli u novi blogmas post. Ja i dalje ne verujem da za dan završavam blogmas ( maltene dva dana jer u blogmas spada i post koji izlazi 1. januara ) koji mi je doneo veliku avanturu i zabavu. Danas jedna od najtunijih tema a to je šta nas je 2020. naučila u životu… Neću da dužim niti da pišem opširno ovaj post tako da nastavite sa čitanjem.

NAŠE RAZMIŠLJANJE

Ne znam koliko o ovome mogu da pišem ali smo svi nekako krenuli da razmišljamo na drugi način. Mislim da je taj način čak i bolji. Koliko laži, prevara je bilo na televiziji i oko kovid virusa i oko drugihstvari mislim da je veliki broj ljudi shvatilo da ne treba verovati svima, da moramo imati neko svoje mišljenje i slično. Čak smo tokom karantina koji nas je zadesio promenili sve svoje navike pa ČAK i to famozno mišljenje o nečemu.

POSLUŠNOST

U poslušnost spada onaj karantin i ovo vreme sada. Ima naravno i izuzetaka koji nisu poštovali ništa pa i nisu bili poslušni. Mi smo naučili da budemo poslušni i da pratimo i radimo ono što je potrebno da bi se sve smanjilo. Pod to smatram nošenje maske, dezinfekcija, rukavice, nismo toliko izlazili dok je bio policijski i nismo kršili toliko tih kao naredbi. Tako da ja mislim da smo naučili i da radimo ono što bi nas stvarno spasilo i što je bitno za naš život.

SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE

Naučili smo da možemo uraditi i ono što smo mislili da ne možemo jer maltene to nismo hteli. Učili smo online i dobili dobre ocene i ako smo mislili da ćemo dobiti loše. Naučili smo dosta stvari tokom karantina,. ili smo čak završavali one stvari koje smo trebali ali smo bili nije hitno kasnije ću. Tako da mislim da se sve može samo ako se hoće ( i ima vremena naravno 😂 )

Naravno ima još nekih sitnica ali neću i njima da punim ovaj post. Nadam se da ste i Vi naučili još svašta nešto i da je to dobro za Vas. Baš današnji advent je izazov da krenete nešto novo naprimer blog ili da učite da šijete…

Danas sam vam spremio sledeći poklon ili izazov za naš zajednički blogmas advent kalendar. Da li ste spremni? Kliknite na dugme ispod i vidite koji je vaš današnji izazov ili neki mini poklončić. Na mom storiju možete pogledati ako je izazov kako sam ga izveo a ako je poklončić kako ga iskoristiti. 🤗