Pozdrav svima, dobrodošli u moj blogmas. Za danas sam odlučio da pišem o stavrima koje volim tokom novogodišnje sezone i sve te euforije. Pošto se sve već uveliko dekoriše po gradovima, ja sam odluči oda ispričam šta ja to najviše volim kada krene tako kićenje gradova i slično.

FILMOVI

U novogodišnjoj sezoni najviše volim dve stvari. To je ova prva o kojoj sada pišem i sledeća o kojoj ću pisati. Filmove obožavam jer svake godine ja i mama gledamo božićne i novogodišnje filmove. Svake godine izadje neki novi film i tako gledamo svi zajedno. Ti filmovi u meni bude neku pozitivnu energiju, nakon toga budem ispunjen novogodišnjom atmosferom i baš mi bude lepo. A i iskreno filmovi su blago. Ne znam šta bih radio da nema tako dobro osmišljenih filmova i slično.

PORODIČNA OKUPLJANJA

Ovo je druga stvar koju najviše volim. OBOŽAVAM. Porodična okupljanja su mi n ajlepša. Zašto baš to? Zato što smo tada vi zajedno. Mama, tata, seka i ja. Volim kada smo svi zajedno jer seka je na faksu i slabije se vidjamo ( stim da smo bas dugo bili non stop tu u kući zajedno ) i onda kada ona dodje svi smo na okupu i to mi bude baš lepo. Kao u božićnim filmoviima kad se okupe na kraju filma svi zajedno pa večeraju, piju, smeju se i pevaju. Tako nekako doživljavam tu atmosferu. Ine želim da se prekine ikada.

UKRASI/UKRAŠAVANJE

Takodje volim kada je vreme ukrašavanja. Bilo to ukrašavanje i kićenje jelke ili dekoracija ja jedva čekam. Štoi se mene tiče ja bih kuću svoju ukrasio i jelku okitio još prvog novembra, ali naravno mama ne da.😂 Ali svakako obožavam kada je vreme kićenja jelke, još ako je sestra tu onda je još zabavnije.

CEREMONIJE

Volim kada se dogadjaju neke proslave/ceremonije mada ove godine se to odlaže zbog korone tako da zabavne stavri u mom gradu se odlažu. Najviše sam voleo skijanje još kao bude neka ceremonija. Ali šta da se radi, valjda ćemo sledeće godine biti slobodni.

Da li i vi volite neke od ovih stvari kada je nova godina i ta euforija? Ja iskreno obožavam. Zato me sada zanima šta vi volite tokom novogodišnje sezone, dole imate komentare pa slobodno napišite vaš komentar šta vi volite najviše.

Danas sam vam spremio sledeći poklon ili izazov za naš zajednički blogmas advent kalendar. Da li ste spremni? Kliknite na dugme ispod i vidite koji je vaš današnji izazov ili neki mini poklončić. N mom storiju možete pogledati ako je izazov kako sam ga izveo a ako je poklončić kako ga iskoristiti. 🤗