Danas pišem post na temu koju sam već pisao na instagramu ali želim da je proširim i unapredim. Više od pola dece na svetu žele u teretanu i kao ajmo bildanje i to. To UOPŠTE nije zdravo za DECU , bildanje i teretana je najbolj akada krenete u srednju ili na fakultet , pitate se zašto , razlog je što posle osnov ne slabite sa rastom i tada rastete u maksimum i posle toga nema kolko si tada visok toliko si do kraja života , i tada možete da bildate svoje mišiće i slično. Dok smo još deca u osnovnoj školi to nije potrebno jer nam se mišići još razvijaju i još rastu.

Ukoliko vas nekad noću ili danju jako bole listovi na nozi to znači da još rastete. Odakle to znam? Mene je jedno vreme nenormalnop noću bolelo tu u listovima i lekari su rekli da je to normalno i da to znači da rastem , jer noću spavate mirni ste i onda mišići rade i prave vas tako da kažem višljim i tada rastete.

E sada , osobe koje idu u teretanu DA BI SMRŠALI je sasvim okej. Jer ideš da radiš vežbe za mršavljenje a ne da dižeš tegove i tu se nešto bilduješ. Ili ako neko ide zbog kičme , to je isto okej jer opet ne diže tegove i ne bilda se već ispravlja krivu kičmu.

U postu na instagramu sam reo i kada želite da idete da bi smršali d ane idete jer nisam znao šta se radi , a sada kada znam koje vežbe se rade u teretani da bi smršali kažem vam da je to okej i da možete ići , a da se bildate i mislite da ćete tako smršati – nećete tako ćete e maltene još više ugojiti i napumpati. Ja sada uskoro treba da krenem u teretanu da bih SMRŠAO a ne da se bildam , jer i da sam mršav ne bi išao da se bildam jer se meni nabildovane osobe da kažem ne dopadaju , ne svidja mi se kad jedva nadju majcu i u njoj izgledaju deblje jer malo joj fali da pukne od mišića.

Upravo o tome koliko možete smršati u teretani imate post kod Mile aka ememblog.rs na instagramu , moraćete da skrolujete dole jer je post stariji , i videćete da je smršala a nije se nabildovala. Ali uz teretanu MORATE da se zdravo hranite i da izdržavate tu kilažu a ne smršate i onda kao super , i posle opet krenete da jedee i opet se ugojite , jer ja prvi ne bi davao dva puta pare za teretanu – smršaj jednom i ne goji se opet , to je moj cilj * AKO SMRŠAM UOPŠTE HAHAH *

Nadam se da vam se dopao post i da ste barem malo shvatili koliko teretana nije za decu ako oćete da se bildate a za mršavljenje to je druga priča. Ako imate bilo koja pitanja slobodno pišite u komentare. Vidimo se u sledećem postu.