Pozdrav svima, danas Vam spremam jedna post na temu novoigodišnjih ukrasa za jelku. Daću Vam neke ukrase koje možete naći na aliexpressu.

Ja imam nekoliko DIY ukrasa koje sam davno pravio i naručivao sa aliexpressa ali razmišljam i da naručim neke od ovih da ih stvaim na jelku. Ako Vas zanimaju aliexpress ukrasi nastavite da čitate!

Ovo su mali ukrasi sa sneškom belićem, irvasom, i baš su onako novogodišnj i lepi. PRITOM su i drveni sa kanapom i baš su prelepi. Link imate ispod slike.

Ovi ukrasi su mi posebno preslatki jer su napravljeni od vune i na jnu od drveta irvasova glava. Nisu ni skupi još je poštarina FREE tako da je ovo pun pogodak ako Vam se svidjaju ovakvi ukrasi.

Ovi ukrasi su mešavine zlatn ei crvene boje i prelepi su. Iskreno ovakve ukrase, barem ja, još nisam video kod nas u Srbiji ali možda i ima negd epo Beogradu. U suštini jako us mi lepi i interesanti jer nikad nisam video ovakve.

Meni se jako svidja ovaj običaj čarapica koji se ne poštuje koid nas u Srbiji toliko ali ovo bi bilo kao prelep ukras na jelci. Ionda kada maloj deci Deda Mraz donese poklone bude baš prelepo na jelci.

Ovi kao ukrasi koji imaju malu glavu a veliku kapu poput Deda Mraza su mi preslatki. Neko ih ne voli jer kao unakazuje prave urkase i Deda Mrazove ali meni je ovo baš preslatko. Pogotovo kada sada ima i ljudi u Srbiji koji ih ručno prave.

Ovo su neki od ukrasa koji su se meni lično svideli. NIsam hteo da pretrpam post ali evo kliknite OVDE i onda imate ceo aliexpress da listate ako Vam link ne radi samo ukucajte na aliexpressu CHRISTMAS TREE ORNAMENTS ili CHRISTMAS TREE DECORATIONS i listajte dok ne nadjene neke koji će Vam se svideti. A sigursan sam da imaju ukrasi za svačiji ukus.

IMAM PROBLEM SA ADVENT KALENDAROM I NISTA NE MOGU DA UBACIM U OVO DUGME DOLE. ROK CE BITI REŠEN DO 21. KADA ĆU UBACITI I ZA 19. I 20. DECEMBAR. IZVINITE I HVALA VAM.🥰🙌

Danas sam vam spremio sledeći poklon ili izazov za naš zajednički blogmas advent kalendar. Da li ste spremni? Kliknite na dugme ispod i vidite koji je vaš današnji izazov ili neki mini poklončić. Na mom storiju možete pogledati ako je izazov kako sam ga izveo a ako je poklončić kako ga iskoristiti. 🤗