Pozdrav svima, kako ste danas? Pošto sam ja od onih osoba koji u zadnji tren kupuje poklone jer ili ne znam šta da kupim ili prosto zaboravim odlučio sam da Vam dam neke ideje koje sam ja koristio kada sam kupovao poklon u zadnjem trenutku.

ZAJEDNIČKE SLIKE

Jedna brza ideja je da odete do najblize fotokopirnice ili fotografa koji radi ( oni uvek rade i do 31. jer tako imaju novogodišnje fotošutinge ) I da odradite gomilu Vaših zajedničkih slika i da ubacite u album koji možete kupiti kod kineza. Ja sam to jendom radio i stigao sam na vreme. Usput se poklon jako svideo osobi.

SLIKA NA PLATNU

Ovo je jako dobar poklon još je i jako simpatičan i brz za izradu. Kod kineza imate gomilu drugacijih oblika za platna. Kupite i temperama odradite neki crtez. I na kraju sa belom temperom prodjite kroz sredinu linija da bi izgledalo neo. Ja ću Vam ubaciti slike pa možet eneku ideju uraditi po tome.

POKLON KUTIJA

Poklon kutiju ja i moje drugaric euvek spremmamo kada je nekoj od njih rodjendan, jer je brza i laka za spremanje. U nju možete ubaciti i slatkiše u slaniše. Neke dodatne stvari koje ster kupili na primer kupku, svesku, olju, teglice, papuče ili bilo šta drugo. Ali je bitno da to prekrijete ukrasnim papirom, bombonicama i gomilom slatkiša. To je jako lep poklon i još lepši ako uložite malo više truda i dodate još neke stvari poput vaših slika u polaroid efektu ( to smo mi pravili jednoj drugarici ) i sa dooosta slatkiša.

RANDOM STVARI

Pod random stvari ubrajam:

  • stvari koje koristi ako crta
  • jastuci
  • maskice za teleofon
  • ako je drugarica neke mindjuše/ prstenje
  • majice iz fandoma u kom su ( bts, tvd i slično )

Naravno tu ima još dosta ideja koje možete naći i na internetu. To bi bilo to za ovaj post imamo još samo 7 postova i završavamo sa blogmasom!

Danas sam vam spremio sledeći poklon ili izazov za naš zajednički blogmas advent kalendar. Da li ste spremni? Kliknite na dugme ispod i vidite koji je vaš današnji izazov ili neki mini poklončić. Na mom storiju možete pogledati ako je izazov kako sam ga izveo a ako je poklončić kako ga iskoristiti. 🤗